Jornada Literària Cryptshow 2016: Presentació del llibre "Deu relats ecofuturistes"

Dissabte 9 de juliol, 11h
Espai Betúlia (Badalona)

T'imagines un futur en què la vegetació estigui tancada en una mena de zoo anomenat Parc Climàtic? En què l'obsessió per la sostenibilitat i el reciclatge hagi arribat a cotes totalitàries? En què les màquines siguin les úniques capacitades per arreglar altres màquines o només es pugui sobreviure enterrant els cadàvers a dins del nostre propi estómac? Aquestes són algunes de les possibilitats plantejades pels deu relats que formen aquest volum extraordinari. Un llibre amb vocació visionària, únic en la seva espècie, que neix com a fruit de la col·laboració entre les Males Herbes i el Cryptshow Festival.

Aquest llibre conté els cinc relats guanyadors del premi Cryptshow / Males Herbes organitzat amb motiu de la desena edició del Cryptshow Festival, centrat en el cinema fantàstic i de terror. Els contes guanyadors del premi són de Roser Cabré-Verdiell; Núria Abril; Carles Ribas; de Ferran García i de David Castejón. El present volum també inclou contes de cinc autors convidats, Antoni Munné-Jordà; Carme Torras; Enric Herce; Max Besora i Ruy D'Aleixo.

L'Espai Betúlia acollirà aquest any la presentació del llibre “Deu relats ecofuturistes”, amb la presència d'alguns dels ses autors i els editors de Males Herbes.

El jurat ha estat format per Ricard Planas, Ramon Mas, Jaume Benedito, Sílvia Muntané, Iria Rodriguez i Gerard Remendo. Portada: Toni Benages i Gallard
Aquest any, el Cryptshow torna a apostar per la literatura amb una jornada cridada a convertir-se en un punt de trobada per a escriptors, editors, periodistes i, com no, aficionats al gènere fantàstic. Per aquest motiu, la jornada també comptarà amb la presència de Javi Pueyo, autor de “Luico Fulci. Autopsia de un cineasta” (editorial Tyrannosaurus). Es tracta d'un exhaustiu treball que documenta totes les obres del director de films com “Miedo en la ciudad de los muertos vivientes” o “El Más Allá”. El llibre conté també una serie de curiositats i entrevistes a diversos col·laboradores de Fulci.



L'editorial badalonina Hermenaute presentarà també l'assaig “El libro de Satán. Todo sobre el culto al Diablo”, de Carlos Aguilar i Frank G. Rubio. Una obra que inaugura la col·lecció Janus de l'editorial.



També es presentarà "Los semblantes del fantaterror", de Carlos Benítez Serrano. Es tracta d’un recull exhaustiu de les entrevistes del blog Proyecto Naschy, que va nèixer l’any 2009.



Finalment, i com ja és tradició, Diego López presentarà el darrer número del fanzine sobre cinema de terror de referència a l'estat espanyol, “El Buque Maldito”.

En acabar, tots cap al Cor de Marina (La Rambla, 12), a fer un vermut!